Szűrés

Ár
6 100 Ft - 12 100 Ft
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

AS CREATION Nara

Az AS Creation NARA katalógusának tapétái minták szerint az alábbiak szerint csoportosíthatók:

 

Levelek

Ez a minta egy erdőt idéz elő, ahol a virágok és levelek gazdagon borítják a fákat. A háttér nyugalmat és békét sugall, míg az élénk színek életet és energiát hoznak a képbe. A minta összetettsége és részletgazdagsága miatt a szem sokáig elidőzhet rajta, felfedezve új részleteket és összefüggéseket.

Összességében ez a minta és színkombináció egy dinamikus, mégis harmonikus látványt nyújt, ami felfrissíti a teret és örömet okoz a szemnek. Ez csak egy példa arra, hogyan hatnak a minták és színek az összhatásra. Minden minta és színkombináció más-más hatást vált ki, ezért fontos, hogy olyan mintát válasszunk, ami tükrözi a kívánt hangulatot és stílust.

Majomkenyérfa

A faágak szétszórtan helyezkednek el a képen. A tapéta stílusa modern és elegáns, a természet ihlette mintával. Ez a stílus jól illeszkedhet például minimalista vagy skandináv stílusú belső terekbe. A faágak mintája nyugalmat és harmóniát sugároz, ami kellemes atmoszférát teremthet a szobában. A tapéta mintája és színe tehát sokoldalúan felhasználható a belsőépítészetben. 

Afrika

A tapéta mintázata ismétlődő körök és vonalak, amelyek átfedésben helyezkednek el. A tapéta színe egy tompított árnyalat, a vonalak pedig vékonyak és fehérek, ami finom kontrasztot teremt a háttérrel szemben. A körök diagonális mintázatban vannak elrendezve, ami mozgás és mélység érzetét kelti. Az összhatás modern és geometrikus stílust kölcsönöz a tapétának.

A tapéta mintázata és színe egyaránt hozzájárul a helyiség hangulatának alakításához. A színezet nyugalmat és harmóniát sugall, míg a geometrikus minta dinamizmust és modernitást kölcsönöz a térnek. A tapéta mintázata és színe egyaránt hozzájárul a helyiség hangulatának alakításához.

Összefoglalva, ez a tapéta modern és geometrikus stílusban készült, amely dinamizmust és modernitást kölcsönöz a térnek. A tapéta színe és mintázata egyaránt hozzájárul a helyiség hangulatának alakításához, és egyedülálló atmoszférát teremt a helyiségben. Ez a tapéta tökéletes választás lehet modern belső terekhez, ahol a dinamizmus és a modernitás kulcsfontosságú elemek.

Parketta

A tapéta dizájnja változó szélességű és színű vertikális csíkokból áll. A színek főként természeti színek és fehér árnyalatok.

A csíkoknak fa-szerű textúrája van, ami modern és absztrakt érzést kölcsönöz a tapétának. A csíkok szélességének és színének változatossága, valamint a fa-szerű textúra harmonikus összhangot teremt, ami vizuálisan érdekes és dinamikus hatást kelt.

Ez a tapéta jól illeszkedhet modern belső terekbe, ahol a természetes anyagok és színek dominálnak. A csíkok iránya optikailag megnövelheti a helyiség magasságát, míg a természetes színek és textúrák meleg és otthonos atmoszférát teremtenek. A tapéta mintája és stílusa tehát összhangban van egymással, és egyensúlyt teremt a modern dizájn és a természetes elemek között. Ez a tapéta tökéletes választás lehet, ha friss, modern és mégis természetközeli hangulatot szeretnénk teremteni otthonunkban.

Virágos

A képen látható tapéta meleg színű, virágok és levelek ismétlődő mintájával. A virágok és levelek diagonális mintázatban vannak elrendezve. A virágok egyszerű, stilizált designnal rendelkeznek, öt szirmuk van. A levelek is egyszerűek és stilizáltak, minden száron három levél található. A háttér texturált, szilárd színű. 

3D

A tapétán egy ismétlődő geometriai ""kockás"" minta található. A kockák rácsos elrendezésben vannak elhelyezve és háromdimenziósnak tűnnek így optikai illúziót keltenek.

A tapéta stílusa minimalista, absztrakt és modern. Képe nem utal semmilyen konkrét tárgyra, helyre vagy időre, hanem csak a forma, a szín és a tér játékával ér el hatást. A kép a geometriai absztrakció irányzatába sorolható, amely a 20. század elején alakult ki, és a művészek a geometriai alakzatok egyszerűségével és rendszerességével fejezték ki magukat.

UNI

Ezek az egyszerű apró minták jól illenek nagyon mintás tapéták mellé.  A hasonló színárnyalatú választás egyazon falon is felválthatja a nagy mintát. Merészebbek kísérletezhetnek rendhagyó módokon, mint például komplementer árnyalat a szomszédos oldalfalon.

 

Tovább
 
Nagyobb mennyiséget vásárolna vagy egyszerre több helyiségbe? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! info@wallmaxx.hu
Tovább