Kumano a német kimono

2023.12.01 19:00
Kumano a német kimono

Fedezze fel a MARBURG egyik szenzációs tapétakollekcióját: a KUMANO-t!

Ez a katalógus az élvonalbeli japán stílusban kerül bemutatásra. A skandináv otthonosság és a japán tisztaság ezen kombinációja jelenleg különösen népszerű, és minden helyiségben kellemes hangulatot kölcsönöz.

Ennek a kollekciónak az is a különlegessége, hogy a színvilágon belüli minták összefonódnak, így szinte minden kombinálható egymással.

Az első design, egy művészi ihletésű szirom, ami nagyon szép 3D-s dombornyomott megjelenésű.
A tapéta mintája átfedő levelekből vagy szirmokból áll, amelyek ismétlődő mintát alkotnak. A levelek vagy szirmok világosbézs színűek, a háttér pedig egy árnyalattal sötétebb bézs. A levelek vagy szirmok enyhe textúrával rendelkeznek, ami érdekességet és változatosságot visz a felületbe. A minta természetes, de nem valósághű, inkább stilizált hatást kelt.
A tapéta stílusa skandináv ihletésű, a világos és semleges színek, a letisztult és egyszerű formák, a természetes anyagok és a minimalizmus jellemző rá. A stílus nyugalmat, tisztaságot és kényelmet sugároz, és ideális lehet egy hálószoba, nappali vagy gyerekszoba falának díszítésére, ha a bútorok és a kiegészítők is összhangban vannak vele. A stílus a funkcionalizmus és a természetesség jegyeit hordozza magán.



A második dizájn csillogó ívek homálya durva textil alapon, hozzáillő sima textil kíséretében.
Ez egy arany hullámos tapéta, amely eleganciát, modernitást és nyugalmat sugároz. Az arany szín a gazdagság és a minőség, a hullámok a változás és a természet szimbólumai. A mintázat harmonikus és esztétikus hatást kelt, és ideális választás lehet egy nappali vagy hálószoba díszítéséhez.



A harmadik dizájn fő eleme a daru, amely úgy néz ki, mintha hímzett volna, és Japánban hosszú, teljes életet biztosít. A minta durva, textil háttérre van nyomtatva. A darvak szárnyukat kitárva repülnek. A daruk fehérek, bézs és barna színekkel kiemelve. A minta ismétlődik a tapéta hosszában. A daruk stilizáltak, de részletes tollazattal és szárnyakkal rendelkeznek. A daruk a keleti kultúrában a hosszú élet, a bölcsesség és a szerencse szimbólumai, valamint a természet és a harmónia kifejezői.

A tapéta stílusa ázsiai ihletésű, a háttérszín és a fehér daruk kontrasztja a kínai porcelánokra emlékeztet. A stílus elegáns, kifinomult és nyugodt hatást kelt, és ideális lehet egy hálószoba vagy egy nappali falának díszítésére, ha a bútorok és a kiegészítők is összhangban vannak vele. A stílus a minimalizmus és a természetesség jegyeit hordozza magán.



A negyedik dizájn a japán origami technikával készült uni, amely nyugodt és harmonikus hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A tapéta mintázata kis pöttyökből és vonalakból áll, amelyek geometrikus hatást keltenek. Egyszerű és tiszta, nem tartalmaz felesleges részleteket vagy díszítéseket. A színek is visszafogottak, csak fekete, fehér és piros színeket használ. A minimalista stílus a letisztultság, a funkcionalitás és az elegancia kifejezője.



Hagyja magát inspirálni új japán stílusú tapétakollekcióinkból, és tervezze újra szobáit. Különleges dizájnkombinációnkkal és a különböző síkságokkal végtelen lehetőségeket kínálunk arra, hogy szobáját a pihenés helyévé varázsolja.

 

Tovább a kollekcióhoz...



Jó tapétázást kíván:

WallMaxx és csapata