Szűrés

Ár
11 300 Ft - 19 900 Ft
Stílus
Minta
Típus

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

MARBURG Kumano

Fedezze fel legújabb tapétakollekcióinkat, amelyek az élvonalbeli japán stílusban kerülnek bemutatásra. A skandináv otthonosság és a japán tisztaság ezen kombinációja jelenleg különösen népszerű, és minden helyiségben kellemes hangulatot kölcsönöz.


Kollekcióink különlegessége, hogy a színvilágon belüli minták összefonódnak, így szinte minden kombinálható egymással. Az első terv, egy lap, művészileg értelmezett, és nagyon szép 3D-s dombornyomott megjelenésű. A lapok egymásra fektetésével zárt felület jön létre, ami szinte egyszínű. Kínálatunkban van egy sziklaszerű minta is, a színezés pedig nagyon visszafogott, otthonos és matt. Különlegessége a kettős árnyalatú fémes levélpár sárgaréz enyhe verdigris és ezüst, fekete patinás színben, amely eddig csak egy színben volt elérhető.


A második dizájn csillogó ívek homálya durva textil alapon, hozzáillő sima textil kíséretében. A harmadik terv egy darut ábrázol, amely úgy néz ki, mintha hímzett volna, és Japánban hosszú, teljes életet biztosít. A minta durva, textil háttérre van nyomtatva. A negyedik dizájn a japán szövethajtogatási technikával készült faux-uni, amely nyugodt és harmonikus hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.


Hagyja magát inspirálni új japán stílusú tapétakollekcióinkból, és tervezze újra szobáit. Különleges dizájnkombinációnkkal és a különböző síkságokkal végtelen lehetőségeket kínálunk arra, hogy szobáját a pihenés helyévé varázsolja.


Tovább
 
Tovább