Szűrés

Ár
11 600 Ft - 13 900 Ft
Stílus

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

RASCH Sky Lounge

Modern és Elegáns

Így mutatkozik be az új Sky Lounge kollekció, amely elengedhetetlen kelléke azoknak, akik városi, mégis kifinomult életteret szeretnének kialakítani. Csodálatos és kifejező dizájn, lenyűgöző és kifinomult, finom dombornyomott textúrával és háromdimenziós kialakítással. A geometrikus formák fantasztikus fémes hatásukkal is lenyűgöznek.

A fényes és a matt kölcsönhatás fantasztikus tükröződéseket hoz létre, amelyek a fény beesésétől függően különböző formációkat mutatnak. A nagy hullámok pihentető teret hoznak létre a helyiségben, míg az egymás mellé helyezett kagyló formák dinamikus mélységet kölcsönöznek a helyiségnek. A kirakós játékra emlékeztető, összefonódó grafikai formák egyedi, pihentető és szemet gyönyörködtető vásznat alkotnak. A mikádó pálcikák egy selymes háttéren terülnek el, hogy innovatív és inspirálót hozzon létre. A mintákat finom lineáris textúrájú egyszínű tapéták egészítik ki, Így a helyiség nyugalmat áraszt.

A textúrák ügyes beépítésével az uni tapéták több árnyalatból állnak össze. A prémium színválasztékban megtalálhatóak a világos árnyalatok, mint a fehér, a bézs, a gyöngyház, a szürkés, az arany, az ezüst és a réz, valamint a sötétebb tónusok, mint a sötétkék, a mély tó és az éjfekete.

A Sky Lounge kollekció a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, és minden szobát gyönyörűen megtervezett és tökéletesen összehangolt otthonná varázsol. gyöngyház, taupe, arany, ezüst és réz, valamint a sötétebb tónusok, mint a sötétkék, a mély tó és az éjfekete.

A Sky Lounge kollekció a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, és minden szobát gyönyörűen megtervezett és tökéletesen összehangolt otthonná varázsol.

Tovább
Tovább