Szűrés

Stílus
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

RASCH Rhapsody

Csodálatos, itt egy nagyon különleges lakoma a szemnek! Akárcsak egy zenei rapszódia, ez a gyűjtemény is ügyesen ötvözi a témák széles skáláját. A röpke, fantáziadús, nem feltétlenül egymásból következő ötletek szemet gyönyörködtető „dallammá” olvadnak össze.
A számos minta ihletője különösen a természet volt. A botanikai motívumok művészien készültek sokféle növényből, akár teljes egészükben, akár részletekben, egyes levelekből vagy egész pálmafákból – egyesek élethű ábrázolások, mások grafikai vázlatok formájában. Ezenkívül art deco ihletésű grafikákkal és felkapott Metro lapokkal egészítik ki őket.
Ami a színeket illeti, szintén bőven van miből válogatni – a teljes színpalettából merített színpourri. Szinte az összes szín látható itt: nem feltűnő és érzelmes, törtfehér, bézs, antik rózsa, zsályazöld és betonszürke, élénk és lenyűgöző korallvörös, mustársárga, királykék vagy koromfekete. Mindezek a színek és még sok más jellemzi a lendületes és szívet melengető kollekciót, gyakran stílusos, matt felülettel és esetenként elegáns fényes hatásokkal is.


Tovább
 
Tovább