Szűrés

Ár
15 900 Ft - 105 000 Ft
Minta
Típus

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

RASCH Factory V

Durva anyagok, szögletes és férfias megjelenés, feltűnő dizájnnyelvek. Mindezek a tulajdonságok, valamint a minimalista megjelenés, minden sallang és csicsi nélkül jellemzik a még mindig nagyon divatos ipari megjelenést.
De még az is, aki nem egy régi gyárcsarnokot mond otthonának, a szakma néhány trükkjével megvalósíthatja ezt az álomotthont. Az új Factory V kollekcióval azonnal kialakul egy erős és nyers ipari karakter, nagy adag otthonosság mellett.
A különböző anyagok itt innovatív faldíszekké válnak, és ismét meglepnek minket azzal, hogy milyen sokoldalúan használhatók és mindig baromi jól néznek ki. Legyen szó halszálkás mintás tégláról, falazó betontömbről, lángoló fáról, rozsdanyomokkal díszített fémpanelekről vagy finom carrarai márványlapokról – ezek a tapéták ipari hangulatú, élő álommá varázsolják otthonát.
A vlies tapéták és falfestmények nagy választéka tompa, földes bézs és barna tónusokkal, rozsdásvörös árnyalatokkal, tompított zölddel, valamint a domináns fehér, szürke, antracit és fekete színekben jelenik meg. Azonban a remek fényes hatású arany és ezüst is elérhető mindazok számára, akik a vágyott ipari báj ellenére sem szeretnének teljesen lemondani a csillogásról.
Tovább
 
Tovább