Szűrés

Ár
11 000 Ft - 71 300 Ft
Alapszín
Minta
Típus

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

RASCH African Queen III

– Sawubona! Ez a leggyakoribb üdvözlő köszöntés a dél-afrikai zulu nép körében. Szó szerint azt jelenti: "Látlak, fontos vagy nekem, és nagyra értékellek." Így akarod láthatóvá tenni a másikat, és elfogadni azt, aki. Az új African Queen III kollekcióval ugyanígy szeretnénk üdvözölni és értékelni a sokszínűséget.

A védelmet érdemlő növény- és állatvilág, valamint a művészi afrikai kézművesség ihletet ad ezekhez a lenyűgöző, vlies falburkolatokhoz. Az elefántbőr, a strucc- és krokodilbőr vagy a gazella szőrme otthonos szafari érzést biztosít. A fa és textil megjelenésű etnikai minták kreatív mozaikja teszi teljessé a választékot.

Afrika is a legszebb oldalát mutatja meg a falfestményeken. Zebrák lenyűgöző csíkjaikkal, akár egy falka részeként, akár egyedül, és egyenesen a nézőre néznek; a szavanna naplemente és egy oroszlán, zsiráf és egy elefántcsalád művészi és idilli ábrázolása: minden falfestmény afrikai hangulatot hoz közvetlenül otthonába.

Természetes és laza színek, mint a fehér, bézs, szürke és barna, sokféle árnyalatban jellemzik a színválasztékot. A csillogó arannyal adjon egy nagy adag csillogást a kollekcióhoz, és extra színes díszítéseket.

"Shiboka! - Akkor Tiéd leszek!" Ez a válasz a fent említett üdvözlésre. Ezekkel a szavakkal ünnepeljük új kollekciónkat, és úgy tekintünk rá, mint egy tisztelgésre a lélegzetelállító Afrika előtt.
Tovább
 
Nagyobb mennyiséget vásárolna vagy egyszerre több helyiségbe? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! info@wallmaxx.hu
Tovább