Szűrés

Stílus
Típus

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

MARBURG Shades Iconic

Fedezze fel most exkluzív termékeinket, amelyek illeszkednek az „illúziók földje” trendhez! Csíkjaink (blokk, tűcsíkok és akvarell csíkok) és stukkó elemeink tökéletesen ehhez a trendhez igazodnak, és inspirálnak.

Minden mintához legalább egy hozzáillő natur tapéta javasolt, hogy változatossá tegye a dizájnt. Termékeinket úgy terveztük, hogy többszörös térhatást keltsenek, és így megszabadítsák a tervezési módokat a szokásos "összeragadt tapétáktól". Dolgozzon szabadon a termékeinkkel, tetszése szerint!

53centi szélességű tapétáink modernek és grafikusan megtervezettek. Használhatja őket alapzatként vagy egész falra, illetve szegélyként vízszintesen vagy függőlegesen. Széles, klasszikus szegélyünk ideális a mennyezet alatti tapétázáshoz. A keskeny szegély alkalmas alapsarokként, és választhat két különböző szín (színblokkos) vagy monokróm változat között.

Termékeink végtelen tervezési lehetőséget kínálnak, és tökéletesen illeszkednek az aktuális trendhez. Engedje szabadjára kreativitását, és alakítsa ki szobáit ízlése szerint!
Tovább
Tovább