Szűrés

Ár
7 100 Ft - 14 100 Ft
Stílus
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

AS CREATION Natural Living

Hozza haza a természetet!
Az új Natural Living kollekció ideális kombinációja az innovatív alapanyagoknak, a szokásos kiváló minőségi tulajdonságoknak és az egészséges életmód különleges pluszának.Az új Natural Living kollekció tapétái teljesen PVC-mentesek. A speciálisan kifejlesztett bevonat innovatív polimerre épül, és a gyártás során nem tartalmaz lágyítószereket (ftalátmentes) és szerves oldószereket. Ezért a hagyományos PVC-tapétákhoz képest különösen vízgőzáteresztőek, és támogatják a falak nedvességszabályozó tulajdonságait. A jó szobaklíma garantált.


Környezetbarát választás, amely friss és modern megjelenést kölcsönöz otthonának. Gazdag színű mintákkal és robusztus, texturált felületekkel rendelkezik, amelyek nem csak látványosak, hanem nagy tartósságot is garantálnak.


Győződjön meg a Natural Living tapétakollekció sokszínűségéről, és merítsen ihletet egyedi színeiből és mintáiból. Legyen szó nappaliról vagy hálószobáról, ezek a tapéták igazi szemet gyönyörködtetőek, és valami pluszt adnak otthonának. A természetes élet soha nem volt könnyebb, mint a Natural Living.
Tovább
 
Tovább