Szűrés

Ár
8 500 Ft - 10 900 Ft
Stílus
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

AS CREATION Casual Living

Az AS-Creation német tapétagyár Casual living katalógusa: könnyed elegancia az otthonába

A kollekcióban virágos és grafikai elemek egyaránt megtalálhatók, a színek között pedig a tompa árnyalatok dominálnak. A tapéták könnyen kombinálhatók egymással, így bármilyen otthonba tökéletes választást jelentenek.

Virágos minták

A virágos minták mindig is népszerűek voltak a lakberendezés terén. A Casual living katalógusban is számos gyönyörű virágmintás tapéta található. A klasszikus rózsás és liliommintákon túl modernebb, geometrikusabb minták is felfedezhetők.

A virágos minták különösen jól mutatnak a hálószobában, a nappalin vagy a gyerekszobában. A finomabb, pasztell színű minták nyugodt és kiegyensúlyozott hangulatot teremtenek, míg a feltűnőbb, színesebb minták vidámságot és játékosságot kölcsönöznek az otthonnak.

Grafikai elemek

A grafikai elemek szintén nagyszerű lehetőséget nyújtanak a lakás egyedivé varázsolására. A Casual living katalógusban számos modern és letisztult grafikai mintás tapéta található.

A geometriai minták, például a csíkok, hullámok vagy a pöttyök, különösen jól mutatnak a nappali vagy a konyha falain. A növényi motívumok, például a levelek vagy a virágok, pedig a hálószobában vagy a gyerekszobában teremtenek kellemes hangulatot.

Természetes stílus

A természetes stílus mindig is népszerű volt a lakberendezés terén. A Casual Living katalógusban számos tapéta található, amely a természetes anyagok, például a levelek, a virágok vagy a márvány illetve tégla textúráját imitálja.

A növény mintás tapéták különösen jól mutatnak a nappaliban vagy a hálószobában. A kő jellegű tapéta minták pedig a konyha vagy a fürdőszoba falain teremtenek elegáns és modern hangulatot.

 

Milyen stílushoz illik a Casual Living katalógus?

A Casual Living katalógusban található tapéták számos stílushoz illeszkednek. A klasszikus enteriőrökhöz a finomabb, pasztell színű minták, a modern enteriőrökhöz pedig a feltűnőbb, színesebb minták vagy a geometriai elemek jelentenek ideális választást.

A természetes anyagok textúráját imitáló tapéták pedig bármilyen stílushoz jól mutatnak.

Hogyan válasszunk tapétát a Casual Living katalógusból?

A tapéta kiválasztásakor figyelembe kell venni az otthonunk stílusát, a falak színét és a helyiség funkcióját.

Íme néhány tipp a tapéta kiválasztásához:

  • Válasszunk olyan tapétát, amely illeszkedik az otthonunk stílusához.
  • Ha a falak világosak, akkor bátran válasszunk feltűnőbb, színesebb tapétát.
  • Ha a falak sötétek, akkor inkább finomabb, pasztell színű tapétát válasszunk.
  • A nappaliba és a hálószobába általában világos, nyugodt hangulatú tapétát válasszunk.

Az AS-Creation Casual living katalógusában minden ízlésnek és igénynek megfelelő tapéta megtalálható. Akár klasszikus, akár modern stílusú otthonban élünk, biztosan találunk közöttük olyat, amely tökéletesen illik hozzánk.

Tovább
 

Nagyobb mennyiséget vásárolna vagy egyszerre több helyiségbe? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! info@wallmaxx.hu
Tovább