Vidéki stílus

Wallmaxx Webáruház
2022.10.17 16:00
Vidéki stílus

Hangulatos, hangulatosabb, vidéki stílus!

Mit jelent a "vidéki stílus"?

 

A vidéki stílus a rusztikus bútorokat és a természetes elemeket jelenti. Egyetlen másik berendezési stílusnak sincs ilyen erős kapcsolata a természettel. Ez különösen azért szembetűnő, mert a legnépszerűbb anyag, és ehhez a stílushoz elengedhetetlen a fa elemek. Legyen szó padlóról, falburkolatról vagy bútordarabról, ezt nem nélkülözheti egy vidéki házban.

 

 

További jellemzők a hagyományos minták, mint például a virágdíszek és a kockás minták, amelyek élénkebbé és vidámmá teszik a belső teret.

 

A vidéki ház stílusának jellegzetes színvilága a földes tónusokból áll, melyeket pasztell árnyalatok színes akcentusai frissítenek fel.

 

Ez az irányzat minden vintage-rajongónak és a természet-kedvelőnek megfelelő.

 

Hogyan hat a stílus? - életérzés

 

A vidéki stílusú belső tér lényegre törő, hívogató és meleg. Vidéki életet testesít meg, a lassulást, a harmóniát és az egyszerű, szerény életmódot képviseli. Egyértelműen a természetre összpontosítva ez a stílus rusztikus vidéki életet visz otthonába. Akár a nagyváros szívében, akár egy vidéki idillben él.

 

Dekorációs tippek

 

Ezekkel a dekorációs tippekkel egészítheti ki a vidéki ház hangulatát:

 

  1. Néhány frissen vágott virág. Jól harmonizál a fa megjelenésével, és kiemeli az élet természetes érzését.

 

  1. A vintage stílusú akcentusok vagy a kopott, elegáns bútorok és a használat jeleit tartalmazó dekoráció fellazítja a hangulatot, és kiemeli a rusztikus életérzést. A régi és az új keverékével izgalmas kontrasztokat hozhat létre.

 Tipp : Nézzen meg egy bolhapiacot, ott néhány apró kincs vár ...

 

  1. Praktikus hétköznapi segédek

A mindennapi használati tárgyak, mint a fonott kosarak vagy fém öntözőkannák, nemcsak hasznosak, de nagyon jól is néznek ki, és dekoratívan illeszkednek a belső térbe.

 

 

A tökéletes "vidéki" tapétáink

 

Faminta

 

Szeretne egy szép, meleg fafalat? Akkor csak tapéta! Webshopunkban olyan megtévesztően valódi megjelenésű fa tapétákat talál, amelyek tapétázása is gyerekjáték!

 

 

Virágminta

 

Semmi sem tesz boldogabbá egy belső teret, mint egy gyönyörű virágminta! A virágos tapéták nagyon népszerűek, különösen a vidéki ház stílusában, és a fa megjelenése mellett feltétlenül nélkülözhetetlenek. Jellemzőek a finom, aprólékos minták földes színekben vagy pasztell tónusokban.

 

 

Jó tapétázást kíván:

WallMaxx és csapata