AS öt stílus csatája

2023.11.10 19:00
AS öt stílus csatája

Az AS Création The BOS kollekciója különleges, exkluzív hatást kölcsönöz otthonának.

 

 

Ebben a mesésen pazar katalógusban mindent megtalál, ami ízlésének megfelel. Legyen szó a népszerű kő megjelenésről végtelen kombinációs lehetőségekkel, a botanikai megjelenésről csodálatos növényfajtájában vagy a romantikus hangulatról légies, könnyű szépségében. Itt semmi kívánnivalója nem maradt.

 

 

 

TÉRHATÁSÚ

Ez a minta egy ismétlődő háromdimenziós geometriai minta. A minta hatszög alakú elemekből áll, amelyek különböző árnyalatú színekben pompáznak. A hatszögek egy méhsejt-szerű szerkezetet alkotnak. A minta olyan, mintha betonból vagy kőből lenne, és egy texturált megjelenést kölcsönöz a falnak. A minta egy modern és elegáns stílust kölcsönöz a falnak, amelyet sokféleképpen kombinálhatunk más színekkel és tárgyakkal. Például, a hatszög minta jól illik egy fekete vagy fehér kanapéhoz, egy üveg asztalhoz, vagy egy színes képhez. A hatszög minta egy olyan minta, amely dinamikus és érdekes hatást kelt.

 

VIRÁGOS

A minta rózsaszín, piros, narancssárga és fehér színű virágokból áll, amelyek sötét háttérben pompáznak. A virágok rózsák, peóniák és más fajták. A virágok kaotikusan és átfedve vannak elrendezve. A minta egy romantikus és vidám stílust kölcsönöz a falnak, amelyet sokféleképpen kombinálhatunk más színekkel és tárgyakkal. Például, a virágos minta jól illik egy rózsaszín vagy fehér kanapéhoz, egy arany asztalhoz, vagy egy csipkés képhez. A virágos minta egy olyan minta, amely szépséget és életet visz a szobába. Ezek a virágok mondernek, mindig frissek és örökzöldek.

 

CSILLAG

Ez a minta fehér vonalakból áll, amelyek egy központi pontból sugároznak, létrehozva egy csillagszerű hatást. A vonalak vékonyak és finomak, egy halvány textúrát alkotva. A sötét háttér kiemeli a fehér vonalakat.
A csillagszerű minta egy modern és elegáns stílust kölcsönöz a falnak, amelyet sokféleképpen kombinálhatunk más színekkel és tárgyakkal. Például, a csillagszerű minta jól illik egy fehér vagy szürke kanapéhoz, egy fekete asztalhoz, vagy egy ezüst vázához. A csillagszerű minta egy olyan minta, amely fényt és életet visz a szobába, és mindig friss és modern hatást kelt.

 

MÁRVÁNY

Ez a minta egy fehér és arany márvány minta. A minta fehér és arany erekkel van átszőve, amelyek átlósan futnak végig a képen. Az arany erek vastagabbak és feltűnőbbek, mint a fehér erek. A háttér egy világos szürke színű.
Az arany és a márvány combó elegáns antik luxust kölcsönöz a falnak, amelyet sokféleképpen kombinálhatunk más színekkel és tárgyakkal. Például, a márvány minta jól illik egy fekete vagy arany kanapéhoz, egy márvány asztalhoz, vagy egy kristály csillárhoz. A márvány minta egy olyan minta, amely gazdagságot és minőséget sugároz.

 

TÉGLA

Ez a minta egy téglafalat imitál. A téglák vízszintesen vannak elrendezve és különböző méretűek és alakúak. A habarcs a téglák között fehér. A háttér világos színű.
A téglaminta egy olyan dekoratív elem, amelyet falra lehet ragasztani, hogy feldobja a szobát. A minta egy rusztikus és meleg stílust kölcsönöz a falnak, amelyet sokféleképpen kombinálhatunk más színekkel és tárgyakkal. Például, a téglafal minta jól illik egy barna vagy zöld kanapéhoz, egy fa asztalhoz, vagy egy virágos vázához. A téglafal minta egy olyan minta, amely karaktert és hangulatot visz a szobába, és friss hatást kelt.

 

Tovább a kollekcióhoz...

 

 

Jó tapétázást kíván:
WallMaxx és csapata