A festhető tapéta

Wallmaxx Webáruház
2023.03.17 18:00
A festhető tapéta

Festhető tapétáinkkal lehetőséget szeretnénk adni Önnek, hogy falainak egyéni arculatot adjon. Merje szabadjára engedni kreativitását, és az eredmény biztosan meglepi!

A lakásunk berendezése fejezi ki igazán bensőnket. Mert az otthonunk egy olyan hely, ahol önmagunk lehetünk anélkül, hogy mások tetszésére gondolnánk. Tehát teljes mértékben rajtunk múlik, hogy életterünket valódi otthonná varázsoljuk. Mert amint egy szoba személyre szabottá válik, jobban érezzük benne magunkat, s így szívesen tartózkodunk ott.

 

A Meistervlies 7 kollekcióból származó tapétáink segítségével ez minden eddiginél egyszerűbb. A speciális, különböző szerkezetű, vlies tapéták egyediek, többször(!) átfesthetők.

 

Izgalmas effektusok, változatos struktúrák és különböző felületi textúrák biztosítják a formatervezés izgalmas változatosságát. Mondjon búcsút az unalmas fehér falaknak és a faforgácsos tapétának. Itt az ideje, hogy megmutassa saját, egyedi színeit!

 

A különböző szerkezetek a finom csíkoktól, a gipsztől és a textil megjelenéstől a virágdíszekig vagy a stílusos díszekig terjednek. Egyedi faldizájn jön létre izgalmas és speciális hatás- illetve motívumszerkezetekkel.

 

A Meistervlies 7 kollekció az alábbi alkollekciókból áll össze

 

Meistervlies 3D – A tapéta speciális granulált felülete látványos többszínű hatást kelt egyetlen réteggel. Ez minimális erőfeszítéssel egyedi és izgalmas tapéta hatást hoz létre. A struktúra és a különböző színvisszaadás kombinációja egyedi falfestményt hoz létre.

 

Meistervlies Pro – A tapéta háromdimenziós hatása különösen kifejező az átlátszatlan bevonattal, és az egyszerű falakat látványossá varázsolja a belső térben. A mérettartó tapéta gyorsan, egyszerűen és biztonságosan rögzíthető.

 

Meistervlies Protect - A mérettartó tapéta szilárd tapintású, és ideálisan tervezhető átlátszatlan színekkel. Különleges karcállóságának és tartósságának köszönhetően alkalmas fokozottan igénybevett helységekben, például gyerekszobákban vagy nyilvános illetve forgalmas helyeken, például lépcsőházakban, az előszobában vagy a folyosón.

 

Meistervlies ECO – PVC-től, lágyítóktól, oldószerektől, formaldehidtől, nehézfémektől, ftalátoktól és üvegszáltól mentes öko tapéta optimális beltéri levegőt és jó lakókörnyezetet biztosít, így hozzájárulva hozzá a klímaválság leküzdéséhez.

 

Meistervlies Creativ - A festhető, vlies tapétát izgalmas felületi struktúrák jellemzik. Már egyetlen réteg kiemeli a változatos mintákat, és életre kel a monokróm árnyalat. A mérettartó tapéta üvegszálmentes.

 

A tapétákat a hordozóanyag kiváló minősége és a felületi szerkezet jellemzi, méretállóak, valamint karc- és ütésállóak, könnyen megmunkálhatók. Könnyen, gyorsan és tisztán ragaszthatók ragasztós faltechnikával, többször átfesthetők és a tapéta is teljesen eltávolítható, ha felújításra van szükség.

 

Meistervlies 7 kollekciónkat itt találja.

 

Jó munkát kíván:

WallMaxx és csapata