Falmintázat: Beton tapéta!

Wallmaxx Webáruház
2022.10.06 16:00
Falmintázat: Beton tapéta!

Hagyd, hogy a régi téglafal kerüljön előtérbe, mutasd meg a betontapéta megtévesztően valós 3D-s hatását, és támogasd a modern életstílust szürke díszítésekkel. A beton mindenre képes!

 

A beton megjelenésű tapéta nagyon népszerű napjainkban, egy modern penthouse padlásra emlékeztet Berlin belvárosában. A beton az elegáns enteriőrtrendek között egyre gyakrabban látható számos inspirációs oldalon, mint például a Pinterest-en vagy az Instagram-on.

A szürke szín különösen a nagy, nyitott épületekben szemet gyönyörködtető, így a betontapéták tökéletes helyre lelnek a nappali falán.

Ha szereted a letisztult és ipari megjelenést, kőfal tapétáink tetszeni fognak Neked.

Térhatású tapétáinkat itt találod

 

 

Nagy választék a 3D-s mintákból, amiket kétszer is meg kell nézni, hogy ez tényleg tapéta...?

Térhatású minták kínálata az érdekes szerkezetű vlies tapétáktól a repedt kőfalakig terjed, amelyek célja, hogy a szemet elbűvölje.

A beton tapéta tartós és kiváló minősége miatt a motívumok különösen valósághűek.

Kombináld menő beton tapétánkat divatos fémbútorokkal, és hagyd, hogy lakásod ipari megjelenéssel egy teljesen új hangulatban jelenjen meg.

Ez a dizájn tökéletes kiegészítője a fiataloknak szánt szobáknak is. Modern és elegáns, a tapéta nemcsak a fiúk, hanem a lányok szobáit is felturbózza. A legmenőbbek természetesen a Digitális panelek! Különösen szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Mivel ez egy "fotó", ezért a fal nagyon természetesnek és valódinak tűnik.

Megtaláltad kedvenc digitális paneledet?

Keresd itt!

Felfedezted a számodra tökéletes motívumot? Úgy döntöttél, hogy "ez legyen az"!

Ellenőrizd, hogy a fal szélessége és magassága egyaránt megfelelő a digitális panel részére. Ezután a jöhet a megrendelés. És megérkezik a tapéta…

 

Gyors tapétázási útmutató digitális panelek részére

Most itt az ideje a tapétázásnak. Mielőtt azonban ezt megtennéd, ellenőrizni kell, hogy a tapétázandó fal tiszta, száraz és sima-e. Ha ez így van, akkor a következő lépésben a tiszta padlóra fektetheted ki az 1 méteres tapétacsíkokat (a csíkok természetesen számozottak).

A következő a paszta! Most keverd össze a vlies tapétapasztát a csomagoláson található utasítások szerint, és tapétahengerrel vagy ecsettel vidd fel a falra.

Most kezd izgalmas lenni. Fektesd az első tapétacsíkot a nedves pasztaágyra, és simítsd ki szerszámaival. Könnyen, de óvatosan levágható a felső és alsó kiálló élt a spatulával vagy egy vágóeszközzel.

Ezután a számozás szerint végig kell csinálni az egészet. És ügyelni kell arra, hogy a varratok jól el legyenek igazítva.

Meg fogsz lepődni, a klassz eredménytől!

Meglévő bútoraiddal vagy újakkal együtt a beton tapéta különösen jól mutat!

Itt találod beton tapétáinkat

 

Jó tapétázást kíván:

WallMaxx és csapata