Bohókás stílus kicsiknek és nagyoknak

2023.04.11 17:00
Bohókás stílus kicsiknek és nagyoknak

A népszerű lakberendezési stílus a BOHÉM

 

Mindenki ismeri a „bohém" kifejezést, de mi jelent pontosan „bohém”, mint lakberendezési stílus és hogyan nyilvánul meg? Alaposan nagyító alá vettük ezt a trendet az Ön kedvéért!

 

A "bohém" kifejezés egy francia szellemi irányzatból származik, amely kreatív szabad szellemet jelent. Különösen a művészek találnak bele ebbe az életstílusba, és határozott, laza életmóddal ünneplik szabadságérzetüket immár a XIX. század közepe óta.

 

 

 

 

 

 

A Bohém stílus jegyei:

Vad, színes és játékos. Ez a berendezési stílus megtöri a konvenciókat, és a szabadság érzését illetve kalandvágyat visz a belső élettérbe színes textíliákkal és szokatlan nyomatokkal. A hangsúly a természetes anyagokon van, mint a fa, rattan, bőr vagy szőrme. Ugyanennyire jellemzőek a virágos vagy népies minták. A lényeg, hogy minden természetes eredetű. A színkompozíciót a földes tónusok keveréke uralja egyes színek kiemelésével.

 

Ez a stílus nem a csíkos tapéták kedvelőinek való. Ez a díszítésről, a virágzásról és az egzotikumról szól. Pont megfelelő dolog minden szabad szellemnek, álmodozónak és világjárónak, hogy elmeneküljön a monoton hétköznapok elől.

 

Bohém stílusú tapétánkat ide kattintva találja

 

 

14 éves kor alatt: Gyermek bordűr

 

A család bővülése a láthatáron és az otthoni irodát, vendég- vagy hobbiszobát mielőbb át kell alakítani? Tippünk a gyors újratervezéshez: Öntapadó szegélyek! A gyerekmotívumokkal díszített szegélyek minimális erőfeszítéssel minden szobát az utódok új birodalmává varázsolnak.

 

A tűzoltó most porondmester, a hercegnő pedig primabalerina szeretne lenni. A gyerekek állandóan változtatják vágyaikat és álmaikat, és a fejlődésnek gyakran tükröződnie kell a gyerekszobában. Gyors megoldásra van szükség, amely lépést tud tartani, és nem feltétlen jelent teljes felújítást.

 

Jó, hogy van olyan megoldásunk, amely egyesíti a szülők és a gyerekek kívánságait. Öntapadó szegélyek! Gyorsan átalakítják a dizájnt minden helyiségben. Tiszta, egyszerű és gyors, igazi falra való figyelemfelkeltő.

 

ICH öntapadós szegélyeinket ide kattintva találja!

 

A "Lovley Kids" kollekció szegélyei stílusos szemet gyönyörködtetnek gyerekszobákban és játszószobákban. Állati motívumok, ötletes dizájn és gyermekbarát témák találkoznak a szegélyekben. Győződjön meg róla, és fedezze fel a megfelelő szegélyt lány- és fiúszobák, játszószobák vagy babaszobák számára.

 

A fészeképítés még soha nem volt ilyen egyszerű: az öntapadó szegélyek pillanatok alatt a falra rögzíthetők, és néhány perc alatt hangulatos otthonná varázsolják a vendégszobát, hobbit vagy otthoni stúdiót az új családtag számára.

 

A „Lovely Kids” kollekció bordűrjei itt találhatók.

 

Jó munkát kíván:

WallMaxx és csapata