Szűrés

Ár
11 600 Ft - 28 400 Ft
Stílus
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

ERISMANN Fashion for Walls 3

Guido legújabb tapétatervei: Kimeríthetetlen kreativitás és tiszta luxus

Guido Maria Kretschmer német sztártervező bemutatja Fashion for Walls tapétakollekciójának újabb kiadását. A rendkívülire való tekintettel ismét lenyűgöző falterveket készített. Mint mindig, témái sokrétűek és változatosak, mégis Guido különleges, elbűvölő jegyét viselik.

Új kollekciójának fénypontja a DIAMOND dizájn. A motívum teljesen új, háromdimenziós mércét állít fel. Tiszta luxus és csillogás párosul a lényegre való visszafogással, ezt ígéri a JAPANDI dizájn egzotikus megjelenésű rajongó motívumával.

A DUNES dizájnú falak nagy hatást keltenek. Úgy tűnik, itt minden mozgásban van. Tökéletes egyensúly az elegancia és az excentricitás között. A ROCK dizájn a természetes téma és a luxus sikeres keveréke. A formák mesterien megtervezett összjátéka és a kifinomult csillogó hatások stílusos falfestményt hoznak létre ipari csillogás stílusban.

Az okosan kialakított fémes felületnek köszönhetően a MARBELLA dizájn nagyvonalú pálmalevelei a falfelületek határtalan gazdagságát bontják ki. Az új Fashion for Walls sorozat utolsó motívumában - MILLENIUM - is érezhető a dizájn iránti vágy. A tűzijátékokhoz hasonlóan a megjelenés is a diszkréten visszafogotttól a lélegzetelállítóan szépig változik.

Elegáns csillámmal díszített, színben harmonizált síkságok teszik teljessé ezt az új sorozatot, és kiemelik Guido Maria Kretschmer dizájnerkollekciójának exkluzív karakterét.
Tovább
 
Tovább