Szűrés

Ár
11 000 Ft - 26 900 Ft
Alapszín
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

ERISMANN Fashion for Walls 3

Guido legújabb tapétatervei: Kimeríthetetlen kreativitás és tiszta luxus
Guido Maria Kretschmer német sztártervező bemutatja Fashion for Walls tapétakollekciójának újabb kiadását. A rendkívülire való tekintettel ismét lenyűgöző falterveket készített. Mint mindig, témái sokrétűek és változatosak, mégis Guido különleges, elbűvölő jegyét viselik.
Új kollekciójának fénypontja a DIAMOND dizájn. A motívum teljesen új, háromdimenziós mércét állít fel. Tiszta luxus és csillogás párosul a lényegre való visszafogással, ezt ígéri a JAPANDI dizájn egzotikus megjelenésű rajongó motívumával.
A DUNES dizájnú falak nagy hatást keltenek. Úgy tűnik, itt minden mozgásban van. Tökéletes egyensúly az elegancia és az excentricitás között. A ROCK dizájn a természetes téma és a luxus sikeres keveréke. A formák mesterien megtervezett összjátéka és a kifinomult csillogó hatások stílusos falfestményt hoznak létre ipari csillogás stílusban.
Az okosan kialakított fémes felületnek köszönhetően a MARBELLA dizájn nagyvonalú pálmalevelei a falfelületek határtalan gazdagságát bontják ki. Az új Fashion for Walls sorozat utolsó motívumában - MILLENIUM - is érezhető a dizájn iránti vágy. A tűzijátékokhoz hasonlóan a megjelenés is a diszkréten visszafogotttól a lélegzetelállítóan szépig változik.
Elegáns csillámmal díszített, színben harmonizált síkságok teszik teljessé ezt az új sorozatot, és kiemelik Guido Maria Kretschmer dizájnerkollekciójának exkluzív karakterét.
Tovább
 
Nagyobb mennyiséget vásárolna vagy egyszerre több helyiségbe? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! info@wallmaxx.hu
Tovább