Szűrés

Stílus
Minta

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Struktur Plus

Belemerülni a negyedik dimenzióba

A Walls by Patel 4 negyedik dimenziót hozza el otthonába – az időt. Merüljön el az idő áramlásában, és találja meg a ritmust: minden korszaknak megvan a maga stílusa, minden időszaknak saját karaktere. Mi ragadja meg? A jövő varázsa vagy az elmúlt napok gazdagsága? A természet földhöz kötött környezete vagy a kézzel készített szövés, amely kiállja az idő próbáját?

A Walls by Patel teret és időt ad vágyainak. A tervek időbeli hivatkozásokat hoznak létre azáltal, hogy erős kontextust adnak a hangulatnak, amely mindig a csúcson van. Nem csak pusztán vizuális értelemben, minden falfestmény összetéveszthetetlen stílusjegyével. Hanem a szobákban uralkodó dinamika szempontjából is. Izgalmas és lendületes egy ultramodern belső térhez, vagy éppen nyugodt és nyugodt a lassabb területeken. Vagy csak teljesen modern minden érzékkel az itt és mostban.

 

Játékos futurizmus

Játékosan tervezzük meg a holnap világát: Ezek a falkompozíciók innovatív gondolkodást és előremutató kreativitást tükröznek. Művészi, kísérletező; bátorságot és optimizmust sugároznak – dinamikusan állítják be az ambienve színterét, és kedvező hangulatot teremtenek a kreativitásnak.

 

Mesterséges fantáziák

Digitálisan generált grafikák falakhoz: pixelek, rácsok és vektorok képezik ezeknek a terveknek az alapját. Itt a számítógép által generált folyamok széles választéka szövi egy innovatív összképbe. Látnivaló, progresszív és futurisztikus – ezek közül néhány merész, néhány visszafogott, de mindegyik szokatlan és meglepő.

 

Valósághű

Ezek a panelek különleges, érzéki alapot kínálnak, amely asszociációkat ébreszt a természetes anyagokkal, az egyszerűséggel és az eredetiséggel. Vissza a gyökerekhez, érintkezve a természettel és harmóniában a környezettel, ezek a digitális panelek fenntartható, finom ütemű harmóniát teremtenek.

 

Kézzel készített karizma

Ezek a falfestmények a művészet lenyűgöző szemléletével, és a hagyományos kézműves mesterséggel való társításra támaszkodnak. Festészet, fazekasság, szőtt anyagok vagy csempefestés – itt a művészet és a kézművesség nagy elismeréssel kerül színpadra. Eredetiséget és élénkséget közvetítenek, és pozitív karizmájukkal csábító vonzerőt fejlesztenek ki az itt és most-ban.

 

Régi világ gazdagsága

Ezek a dizájnok a történelmi bájt és a régmúlt idők fényűző eleganciáját hordozzák magukban: színesek, káprázatosak és bizonyos pompával előtérbe helyezik az életörömöt és a luxust, és tükrözik a vándorlást és az egzotikum és extravagáns iránti vágyat. Rengeteg energiával és szenvedéllyel izgalmas fókuszpontokat biztosítanak a légkörben.

 

Kathrin és Mark Patel legújabb fotótapéta kollekciója.

A kollekció különlegessége, hogy NÉGYFÉLE felületi minőségben kapható:

  • Prémium
  • Matt
  • Strukturált
  • Fényes (Mica)

Így a színek mellé egy extra vizuális effektet ad otthonának.

Nem találja amit keres? Tekintse meg Walls by Patel 3 katlógusunkat!

 

Tovább

Nagyobb mennyiséget vásárolna vagy egyszerre több helyiségbe? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! info@wallmaxx.hu

Tovább