Tapéta rendelés tapéta webáruházból

Wallmaxx Webáruház
2021.11.05 18:37
Tapéta rendelés tapéta webáruházból

Tapéta rendelés tapéta webáruházból de mit és hogyan

Mire kell figyelni?

Napjainkban rohamosan terjed az internetes vásárlások száma,és hihetetlen módon emelkedik a webáruházak kínálatát megtekintő potenciális ügyfelek száma is. Nincs mit tenni- akárcsak az ipari forradalom idején- ez a trend megállíthatatlan és a vásárlók részére rengeteg előnnyel jár,persze nem árt az óvatosság. Tapétát is rendelhetünk online, de a sok előny mellett azért ejtsünk szót a rövidtávban gondolkodó, furfangos cégekről is melyeket jobb időben elkerülni. Néhány jó tanács tapéta webáruház-ban történő vásárláshoz:

- javasoljuk, kerülje a túlzó -50 -60-70%-os kínálatokat,mert ezek bizony többnyire évekig elfekvő készletek voltak,amitől szeretnének megszabadulni. Találkoztunk már olyan tapéta mintával is, aminek a gyártását 5 évvel ezelőtt befejezték...persze hogy olcsó. Ami még rosszabb, a termék lehet II. osztályú tapéta is. Minőségi szempontból sem szerencsés választás.

- minden esteben Magyar cégtől,  Magyarországi tapéta webáruházból rendeljen és lehetőleg onnan, melynek a weboldalán látszik a szakmai hozzáértés és bizalmat sugároz. Egy magára valamit is adó cég mindig feltünteti üzletkötője,területi képviselője nevét és telefonszámát is és a cég leinformálható. Egy tapéta webáruház külföldi címmel, fordítási elírásokkal nem komoly partner,ugyanis a későbbiekben előszeretettel hivatkoznak fordítási hibákra... ez inkább kerülendő kategória.

-a megrendelt tapéta kifizetése előre? Igen,ilyen is van a magyar piacon,persze mondani sem kell,hogy komolytalanok és általában tiszavirág életűek,de nem árt inkább többször megjegyezni, mint egyszer sem.

-rendelés telefonon keresztül? Sok ügyfélnek csábító,ugyanis kényelmes. Igen ám de a későbbiekben hogyan bizonyítja be saját igazát- árakat, mennyiségeket, szállítási határidőt, szállítási díjakat- ha megrendeléséről nincs írásos visszaigazolása? Ne dőljön be, ennek több a hátránya mint az előnye! Nálunk ha ilyen eset frudl elő akkor telefonon keresztül munkatársaink elkészítik a rendelést Ön helyett :)

Talán ezek voltak a legfontosabb kritériumok, amiket egy minőségileg kifogástalan megbízható tapéta webáruházzal szemben támaszthatunk. Ha nem ismeri a céget,de a weboldal tetszik Önnek, hívja fel bátran, telefonon keresztül is sok mindent meg lehet tudni és a szakmai hozzáállást is le lehet szűrni rövid idő alatt. Szintén sokatmondóak a weboldalon közzétett fotók minősége a tapétákról és az enteriőrök összeállítása.Ha látszik,hogy az a weboldal egyedi megfogalmazásokat és cikkeket tartalmaz,tehát az oldallal dolgoztak,az már önmagában is fél siker. 

Természetesen ha tapéta webáruházból szeretné kiválasztott tapétáját megrendelni, azt tudni kell hogy készlethiány estén  gyárból a beszerzési idő  általában 7-12 nap, ami egyébként eléggé gyorsnak mondható. Lehetősége van ezt a szállítási határidőt lecsökkenteni, ha GLS/UPS nemzetközi extra szállítással kéri a tapétákat, de ennek felára van, ami függ a gyártó tarifáitól és a mennyiségtől.

Remélhetőleg sikerült olyan tanáccsal szolgálnunk, aminek a jövőben hasznát tudja venni  ha tapétát egy tapéta webáruházból szeretne rendelni akkor inkább annak előnyeit- széles választék, kedvezőbb ár- és nem hátrányait fogja megtapasztalni.

Ehhez kívánunk sok sikert és jó böngészést!

üdvözlettel,  
                   
Wallmaxx Tapéta Webáruház,Export-Import
Linkek:
Tapéta katlógusok:
https://www.wallmaxx.hu/tapeta-katalogusok/?source_cat=653168
Összes tapéta:
https://www.wallmaxx.hu/Osszes-tapeta?infinite_page=2
Akciós tapéta:
https://www.wallmaxx.hu/shop_artspec.php?artspec=1&infinite_page=3